Card reducere UnitedBeans®-20% reducere la prima comanda! - Cafea proaspat prajita

Card reducere UnitedBeans®-20% reducere la prima comanda!

Beneficiezi de discount-uri personalizate cu card-ul nostru de reducere!

La inceputul fiecarei luni primesti pe email discount-ul aplicabil pentru luna in curs. Acesta este personalizat pentru fiecare client in functie de volumele si frecventa comenzilor! Beneficiezi de pret-ul nostru de tip abonament la cafea, fara nici o obligatie din partea ta. Inscrie-te acum, oferta limitata!

Solicita card-ul de reducere si beneficiezi de 20% reducere la prima comanda pe site, si ulterior, o reducere permanenta si personalizata la comenzile plasate, in functie de volumul si frecventa acestora!


Completeaza-ti datele pentru Card-ul de reducere

* indicates required

Te rugam sa selectezi canalul de comunicare preferat :

 

Te poti dezabona oricand accesand link-ul din subsolul email-urilor primite de la noi. Nu trimitem spam, vei primi periodic codurile de reducere valabile la achizitiile efectuate pe site.

Folosim Mailchimp ca platforma de marketing. Prin accesarea butonului Subscribe de mai jos, iti exprimi acordul ca datele sa fie procesate de noi in conformitate cu Politica de confidentialitate, si sa fie transferate catre Mailchimp pentru procesare. Vezi politica de confidentialitate Mailchimp aici.

Aceeseaza butonul Subscribe pentru a-ti exprima acordul cu privire la eliberarea card-ului virtual si comunicarea discount-urilor personalizate pe email, sms, online, in functie de optiunea ta. In cateva minute vei primi pe email cardul virtual de reducere.

Shopping Cart