Cele mai vandute Specialitati cafea- UnitedBeans

Cele mai vandute specialitati cafea

Va recomandam cele mai vandute specialitati cafea artizanala, cafea boabe proaspat prajita in prajitoria UnitedBeans din Bucuresti, cafea microloturi din toate zonele recunoscute din lume pentru specialitatile de cafea cultivate.Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume. Dar nu toată cafeaua este creată la fel. În această secțiune, vom explora cele mai vandute specialitati cafea specialitate și ce ar trebui să comandați la o cafenea. Cele mai populare băuturi de cafea sunt espresso, cappuccino, latte și mocha.

Espresso se face cu boabe de cafea măcinate fin. Această băutură se face prin trecerea apei fierbinți sub presiune prin cafeaua macinata fin, pentru o perioadă scurtă de timp. Espresso are un gust mai puternic decât alte cafele deoarece este preparat la presiune mare și are mai multă cofeină decât alte cafele.
Cappuccino este preparat cu espresso, lapte și spumă deasupra. De obicei, se servește într-o ceașcă sau un pahar înalt, cu spuma deasupra băuturii, precum frișca. Cappuccino are mai puțină cofeină decât espresso-ul, deoarece nu conține atât de mult boabe de cafea, măcinate atat de fin, ca espresso.
Mocha se face prin combinarea espresso-ului cu sirop de ciocolată sau pudră de cacao.
logo unitedbeans prajitorie specialitati cafea
Shopping Cart