Cafea specialitate Columbia No 2, cafea proaspat prajita -

Cafea specialitate Columbia No 2, cafea proaspat prajita

64,90 lei119,90 lei

Cafea specialitate Columbia Single Origin

Note de degustare: GUST dulce si catifelat de ciocolata neagra, caracter vinos., foarte balansat. Aciditate fructata potrivita.
Metoda de procesare: Washed
Scor SCA: 84
Tara: Columbia
Ferma: Ferme mici din zona Popayan
Altitudine: 1500m
Cafea arabica 100%. Sortiment: Supremo Cauca Popayan.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: ,

Cafea specialitate Columbia Single Origin. Columbia este al treilea cel mai mare producător de cafea din lume. Columbia are o cultură bogată și diversă a cafelei și produce unele dintre cele mai căutate cafele din lume. Cafeaua țării este cultivată la altitudini înalte, ceea ce asigură un terroir diferit față de alte țări. Altitudinea oferă, de asemenea, un profil de aromă mai acid, contribuind la gustul distinct al cafelei columbiene. Cafeaua din Columbia este cunoscută pentru calitatea și aroma sa. Boabele de cafea columbiene sunt cultivate la o altitudine de 1500 până la 2000 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce le conferă un gust unic.

Cafeaua din zona Popayán este cultivată în cea mai mare parte pe micii proprietary ferme de la 5 la 10 ha. Cafeaua lor este adusă la statiile de spalare unde se adauga loturile mici pentru a deveni mai mari. Aceasta cafeaua de la Popayán vine de obicei cu note grele de fructe de pădure negre cu care sa creați un anumit profil de cupă utilizat în mai multe moduri.

Greutate Nu se aplică
Gramaj

500g, 1000g

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka Pot

Shopping Cart