Mostra degustare Cafea specialitate Single Origin 100g

13,90 lei

Mostra degustare Cafea specialitate Single Origin. Comanda mostre pentru degustarea varietatilor de cafea disponibile, pentru a o alege pe cea potrivita pentru gustul propriu!

Gramaj: 100g, de ajuns pentru 10 cafele. Gramajul de cafea utilizat pentru un espresso obisnuit este 8-12g.
Origine: la alegere, disponibile toate originile la vanzare pe site.
Prajire: Medie, in functie de sortiment si origine.
Potrivita pentru toate tipurile de aparate: espresso, filtru, ibric, moka pot.

Origini disponibile in campania de Sampling.


Expediere rapida, in maxim 24h
Mostre pentru degustare disponibile
Retur gratuit, indiferent de motiv
Transport gratuit peste 100 Lei
 
 

Mostra degustare Cafea specialitate Single Origin. Degustarea cafelei este un proces în care un expert instruit sau un grup de experți va analiza calitățile unei cafele pentru a determina nivelul de calitate al acesteia. Degustătorul de cafea se va uita la aroma, aroma, corpul și aciditatea cafelei pentru a determina dacă îndeplinește standardele lor.

Aroma cafelei este unul dintre cele mai importante lucruri în procesul de degustare a cafelei. Boabele de cafea sunt prăjite pentru a elibera uleiuri aromatice care sunt apoi eliberate în aer la preparare. Cafeaua va avea un profil de aromă diferit în funcție de modul în care este preparată, care poate fi determinat prin degustare. Unii oameni preferă să deguste cafeaua fără nimic adăugat la ea, în timp ce alții preferă să adauge lapte sau zahăr. Acest lucru se datorează faptului că există multe arome diferite prezente în cafea și unora nu le plac toate.

GreutateNu se aplică
Sortiment cafea

Brazilia No 1, Columbia No 2, Peru No 3, Costa Rica No 4, Guatemala No 5, Honduras No 6, Nicaragua No 7, Mexic No 8, Burundi No 9, Etiopia No 10, Etiopia No 11, Etiopia No 12, Kenya No 13, Papua No 14, Indonezia No 15

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka pot

Shopping Cart