Abonament Cafea specialitate birou (pret pe 2kg, pentru o luna)

199,90 lei219,90 lei / Luna timp de 12 Luni

Pretul este pentru 2 kg de cafea specialitate pe baza de abonament, valabil 12 luni. La activarea abonamentului se percepe suplimentar o taxa pentru administrare abonament de 49.90 lei.

Avantaje:
Abonamentul nu este pre-platit, platesti in fiecare luna, pe masura livrarii.
✓ Abonamentul nu este cu debitare directa de pe card. Poti alege plata cu numerar la curier.
✓ Poti modifica abonamentul oricand doresti, adica, poti alege alt sortiment de cafea in fiecare luna.
✓ Poti anula, intrerupe temporar, abonamentul oricand doresti.
✓ Beneficiezi de avantajele unui abonament la cafea specialitate, fara obligatii!
Produsele vin ambalate in pungi individuale de 500g, pentru o pastrare optima a aromelor.
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

Abonament cafea birou. Abonamentele pentru cafea specialitate sunt o modalitate excelentă de a-ți obține doza de cafea boabe proaspat prajita fără a fi nevoie să plătești prețul întreg. Ele se pot face pentru o anumită perioadă de timp, care este de obicei între 3 si 12 luni. Există, de asemenea, diferite tipuri de abonamente disponibile cu diferite beneficii, cum ar fi reduceri sau gratuități.

Beneficiile unui abonament de cafea de birou sunt clare:

– Economisește timp și bani pentru angajații care altfel ar trebui să iasă și să-și cumpere ceașca zilnică de cafea de la o cafenea locală.

– Se asigură că toți cei din birou au acces la cafea proaspăt preparată în fiecare zi, fără să vă faceți griji că rămâne fără boabe.

– De asemenea, poate ajuta la promovarea legăturilor de echipă, oferind un eveniment de rutină pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare în fiecare dimineață.

Greutate Nu se aplică
Sortiment Cafea

Brazilia No 1, Columbia No 2, Peru No 3, Costa Rica No 4, Guatemala No 5, Honduras No 6, Nicaragua No 7, Mexic No 8, Burundi No 9, Etiopia No 10, Etiopia No 11, Etiopia No 12, Kenya No 13, Papua No 14, Indonezia No 15

Shopping Cart