Blend cafea specialitate Espresso, proaspat prajita

69,90 lei119,90 lei

Blend Cafea specialitate Espresso

Note de degustare: GUST de ciocolata neagra, nuci, alune, note de citrice, unt. Aciditate usoara.
Profil de prajite: Mediu dark
Origine: Brazilia, Peru

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,

Expediere rapida, in maxim 24h
Mostre pentru degustare disponibile
Retur gratuit, indiferent de motiv
Transport gratuit peste 100 Lei
 
 

Blend Cafea specialitate pentru Espresso, proaspat prajita. Cafelele procesate uscat sunt responsabile pentru crema atractivă si densa care plutește deasupra unui shot de espresso. Culoarea variază de la blond la maro-roșcat până la negru. Crema blondă poate fi o consecinta a sub-extracției sau a cafelei vechi. Crema este rezultatul altor factori mecanici în extracție – extractia se referă la procesul de infuzare a cafelei cu apă fierbinte. Apa fierbinte eliberează sau „extrage” aroma cafelei prăjite, măcinate. Cafelele central americane procesațe umed adaugă calități aromatice pozitive extractiei de cafea.

Genul botanic denumit în mod colocvial „cafea”, care este compus din peste 120 de specii individuale. Cafeaua uscată este o metodă de a prelucra boabele de cafea. Întreaga boaba de cafea intactă se usucă la soare cu bobul verde înăuntru. Un amestec de espresso pe bază de Columbia oferă o aromă mai puternică, mai dulce, dar nu va duce la o producție atât de mare de cremă. Echilibrarea diferitelor cafele, atât pentru aromă, cât și pentru profilul ideal de prăjire, nu este ușoară. Este nevoie de multă practică înainte de a ști ce cafele să amesteci, ce procente vor funcționa cel mai bine și ce niveluri de prăjire să folosești. Chiar și atunci, după ce ai creat un amestec delicios, echilibrat și distinctiv, munca ta nu este terminată.

GreutateNu se aplică
Gramaj

500g, 1000g

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka Pot

Shopping Cart