Blend cafea specialitate Urban, proaspat prajita

69,90 lei139,90 lei

Blend Cafea boabe artizanala, specialitate Urban

Note de degustare: GUST de ciocolata cu lapte, alune prajite, nuci, note de unt. Aciditate usoara.
Profil de prajite: Mediu
Origine: Columbia, Guatemala, Etiopia

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , ,

Expediere rapida, in maxim 24h
Mostre pentru degustare disponibile
Retur gratuit, indiferent de motiv
Transport gratuit peste 100 Lei
 
 

Blend Cafea boabe artizanala, specialitate Urban, proaspat prajita. Cum amesteci cafelele intr-un blend? O notă de bază dulce: Pentru asta, ai nevoie de o cafea care preia bine aromele de rumenire. Se folosesc in special cafele braziliene, mexicane sau peruane.
Cum se masoara satisfactia degustarii unei cafele ? Satisfacția notelor de mijloc: Gustul de mijloc este momentul dintre prima înghițitură și înghițire – cu alte cuvinte, cea mai mare parte a experienței consumatorului de a consuma cafea. Cafelele care sunt nesatisfăcătoare în notele de mijloc, sunt adesea numite „găurite”. Pentru a evita acest lucru, în blend-uri se recomandă să adaugi ceva suculent, cu mult acid malic; Gândiți-vă la note aromatice de măr verde, piersici sau fructe cu sâmburi. Aici începem prin a ne uita către origini precum Costa Rica, Columbia, Guatemala și Burundi.
Note înalte: Acestea provin din tipurile de cafea care pot fi prăjite ușor, chiar dacă nu trebuie să creați un amestec ușor. Vorbim de aciditate citrică și note florale, cum ar fi ceea ce ați putea găsi la un o cafea de origine Kenya sau Etiopia.

GreutateNu se aplică
Gramaj

500g, 1000g

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka Pot

Shopping Cart