Cafea specialitate Peru No 3, cafea proaspat prajita -

Cafea specialitate Peru No 3, cafea proaspat prajita

64,90 lei119,90 lei

Cafea specialitate Peru Single Origin

Note de degustare: GUST dulce si fin, foarte balansat de ciocolata cu lapte, pepene galben, note florale. Aciditate citrica placuta.
Metoda de procesare: Washed
Scor SCA: 83
Tara: Peru
Ferma: Cooperativa Soy y Cafe
Altitudine: 1200m-1800m
Cafea arabica 100%. Sortiment: Cajamarca Soy y Cafe

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , ,

Cafea specialitate Peru Single Origin. Cafeaua peruană este una dintre cele mai bune cafele din lume. Are o aromă deosebită pe care mulți oameni o iubesc. Acest tip de cafea este cultivat de obicei la mare altitudine, ceea ce înseamnă că are mai puțină aciditate decât alte tipuri de cafea. Primul lucru pe care îl veți observa despre cafeaua peruană este aroma ei profundă și bogată. Al doilea lucru pe care îl veți observa este cât de fin are gust. Puteți bea acest tip de cafea neagră sau cu zahăr și smântână dacă doriți să o îndulciți puțin. În Peru, cafeaua este o parte importantă a vieții. Este una dintre cele mai consumate bauturi din tara si multa lume o bea in fiecare zi. De fapt, unii peruani beau până la 4 căni pe zi!

Situată în regiunea muntoasă de nord a Cajamarca, cooperativa Coop. Sol y Café a fost înființată în 2008. Învecinată cu Ecuadorul și cu ecuatorul însuși, regiunea Cajamarca beneficiază de temperaturi calde constante în timpul zilei și nopți răcoroase în absența norilor. Pe de o parte, această interacțiune a temperaturilor duce la o creștere mai lentă a boabelor. Pe de altă parte, o creștere mai lentă are ca rezultat boabe foarte solide și mai aromate. Prin urmare, predomină un microclimat pentru cafea excepțională. 

Coop. Sol y Café este format din 59 de organizații locale de aproximativ 1.000 de fermieri, dintre care 10% sunt femei. Membrii cooperativei sunt dedicați să-și protejeze mediul local, utilizând cele mai bune practici agricole durabile. Ei formulează în mod colectiv decizii de mediu, agronomice și economice pentru a ajuta familiile și comunitățile membre să se dezvolte și să crească. Coop. Sol y Café deține certificări Rainforest Alliance, Organic și Fairtrade.

Greutate Nu se aplică
Gramaj

500g, 1000g

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka Pot

Shopping Cart