Cafea specialitate Nicaragua No 7, cafea proaspat prajita

64,90 lei119,90 lei

Cafea specialitate Nicaragua Single Origin

Note de degustare: GUST echilibrat de ciocolata, note fructate de struguri, mar si fructe cu sambure tare. Aciditate placuta.
Metoda de procesare: Washed
Scor SCA: 87.5
Tara: Nicaragua
Ferma: Finca San Ramo, producator Eduardo José Rizo Lopez
Altitudine: 1200m-1450m
Sortiment: Finca San Ramon

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , ,

Cafea specialitate Nicaragua Single Origin. Boabele de cafea din Nicaragua sunt cultivate în mare parte în solul vulcanic al acestei țări. Cele mai bune boabe de cafea sunt de obicei din regiunea Matagalpa, care are climatul perfect pentru a cultiva boabe de înaltă calitate. Cafelele din Nicaragua sunt de obicei cu corp mediu, cu o ușoară aciditate și o aromă plăcută. Cafeaua din Nicaragua este cunoscută pentru aroma sa bogată și consistentă. Este alegerea perfectă pentru cei cărora le place cafeaua cu un pic în plus. Cafeaua din Nicaragua este cultivată de obicei în ferme mici de familie din munții Americii Centrale. Boabele sunt cultivate de obicei la altitudini mai mari decât alte soiuri de cafea, ceea ce contribuie la aroma lor distinctivă.

Eduardo José Rizo Lopez nu este un producător tipic de cafea: după studiile sale de afaceri, cu accent pe agricultură, a studiat dreptul și a obținut un doctorat în acesta. S-a întors la ferma familiei în 1986 și este acum a 5-a generație care o conduce. El este susținut de doi dintre fiii săi, Eduardo José și Juan José.

Finca San Ramón și Finca San José se află ambele în Jinotega. Regiunea este cunoscută pentru solul vulcanic bogat în nutrienți și diversitatea microclimatelor sale. Producând cafea din 1896, Fincas sunt adânc înrădăcinate în comunitatea lor și sunt mai mult decât un angajator. Deoarece familia Rizo a fost dedicată succesului fermelor de generații, la fel au făcut și zeci de familii care lucrează la fermă. Legătura creată depășește munca, este ca o familie care împarte aceleași obiective, nevoi și realizări. Ca parte a beneficiilor, terenul este oferit unor lucrători pentru ca aceștia să-l cultive ca pe al lor și să recolteze propriul produs.

Greutate Nu se aplică
Gramaj

500g, 1000g

Macinatura

Boabe, Espresso, Filtru, Ibric, Moka Pot

Shopping Cart